200 de ediții, 16 ani de călătorii

200 de ediții, 16 ani de călătorii

 

Suntem oficial la jumătatea verii și parcă nu ne-am obișnuit încă să avem zile atât de capricioase. Pentru cei care suntem prea încăpățânați pentru a ne lăsa opriți de furtuni și nori, drumul pentru luna iulie ne poartă în Maramureș, Dobrogea și Bucovina.

Tot în iulie începem urcușul spre Transfăgărășan, unul dintre cele mai frumoase drumuri din Romånia, cu peisaje incredibile și distracție pe măsură. Ajungem și la mare, pe litoralul romånesc sau în afara țării, însă mult mai precauți și mai mult la sfârșit de săptămână.

Pentru noi, luna aceasta reprezintă un moment special: iulie 2014 marchează ediția cu numărul 200 a ziarului Turism Club – 16 ani de călătorii lunare prin lume. Cu bucurii, surprize, descoperiri, dificultăți și provocări.

Ce-am învățat în tot acest timp? Că oriunde suntem, indiferent de anotimp, importantă este compania și călătoria în sine. Că nicicând nu-i ziua mai frumoasă ca atunci când descoperi locuri noi. (Simona Neață)

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Editorial 0 Comments

APIER şi ANT organizează prima ediţie a MICE Week Romania

Vineri, 31 octombrie, la Giurgiu se inaugurează EASTERN DANUBE CONVENTION BUREAU şi TOURISTIC DANUBE CLUSTER.

Editorial 0 Comments

Incepe atestarea voluntara a destinatiilor de ecoturism

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a elaborat, alaturi de alti parteneri, un sistem de identificare a destinatiilor de ecoturism din Romania, destinatii care se pot reuni, ulterior, intr-o retea nationala de

Editorial 0 Comments

Prima editie a Targului National pentru Artizanat

Pe 16 octombrie 2013, a avut loc deschiderea oficiala a primei editii a Targului National pentru Artizanat si Mestesuguri care reuneste mestesugari din toate zonele tarii.

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!