Akantus Hotel devine Ramada Hotel Cluj

Akantus Hotel devine Ramada Hotel Cluj

Akantus Hotel s-a alaturat in luna decembrie familiei Ramada Worldwide devenind astfel cel mai nou hotel Ramada din Romania. Ramada Hotel Cluj este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul business, turistic dar si istoric al orasului Cluj Napoca.

“Dupa ce ne-am demonstrat capacitatea de a administra cu success un hotel independent, preocuparea noastra constanta a vizat imbunatatirea calitatii serviciilor si stabilirea unor standarde de operare compatibile cu cele mai exigente cerinte de pe plan international, preocupare care a dat roadele scontate, astfel incat am incheiat anul 2012 cu rezultate peste asteptari, iar acum suntem incantati sa ne alaturam familiei Wyndham Hotel Group, detinatorul francizei Ramada” declara Zsolt Torjai, Director General Ramada Hotel Cluj.

Proiectul a fost dezvoltat de catre Trend Hospitality Consulting & Management, care a asigurat afilierea hotelului la lantul international Ramada. ”Cluj Napoca este unul din cele mai importante orase din Romania si a fost una din destinatiile prioritare pentru Ramada. Ca urmare ne bucuram ca am reusit acesta afiliere impreuna cu EuroTrend Grup. Este un hotel nou, cu facilitati moderne de business si leisure, care completeaza foarte bine portofoliul Ramada din Romania, spre beneficiul atat al investitorilor cat si al oaspetilor” – a declarat Lucian Marinescu, Senior Associate al Trend Hospitality. Ramada Hotel Cluj va fi in continuare administrat de EuroTrend Grup Imobiliar, dar in urma asocierii cu unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, oaspetii hotelului vor avea o serie de beneficii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a colecta si de a folosi punctele de fidelitate din sistemul Wyndham Rewards.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic în Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn. Wyndham Worldwide este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii in industria ospitalitatii din lume, atat pentru consumatorii business cat si pentru cei individuali, reunind sub umbrela sa peste 7200 de hoteluri, sub 15 branduri, intinzandu-se in 50 de tari si 6 continente.

 

Колышущиеся листья позади мулата свидетельствовали, что аллигатор не отставал от него.

Оно было сделано для меня на заказ, ответил Чиун.

на этот раз Чиун назвал свою любимую звезду из мыльных опер.

Нет, произнес он, по-моему, вы перегибаете палку.

Но он просто-напросто не желал называть меня мамой.

Ниже селения, на усеянной ракушками "Скачать игры про камазы"до-роге, стояла хижина Ма Ли.

Мать "химия ерохин скачать"и дочь оставили станок и веретено и уже собирались улечься на свои постели "скачать клипы глюкозы танцуй россия"на земляном полу, как вдруг Бизон вскочил с циновки и, "скачать музыку тодеса"яростно рыча, кинулся к двери.

Профос вытаращил глаза, затрясся от злобы и "бесплатная музыка винкс на русском"вышел, хлопнув дверью.

Оба они, и в особенности Мануэль, хотели "цыганочка с выходом песня скачать"во что "скачать песню криса брауна"бы то ни стало захватить Карлоса живым и заработать двойную плату.

Но на поверхности воды "игра масяня под желтым прессом 2 скачать"не было заметно никакого движения.

Я полагаю человек с "скачать альбом стас михайлов торрент"головой и из Клатов попадет в "зона голуби летят над нашей зоной скачать песню"Будейовицы,-почтительно ответил Швейк.

Обыкновенно я шел к одному знакомому чиновнику "бизнес план программа"из податного управления, переодевался у него в штатское и отправлялся в пивную.

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

Maratonul Vinului, pe dealuri, la Urlați

Duminică, 8 iunie 2014, are loc Maratonul Vinului, maraton caritabil de mountain bike ce se desfăşoară pe dealurile de la Urlaţi, în judeţul Prahova. Aflat la cea de-a patra ediţie, evenimentul urmăreşte

Turist in Romania 0 Comments

Aviz călătorillor! Triatlonul închide Transfăgărășanul pe 25 iulie

Se anunță un weekend superactiv pe Transfăgărășan și pe Lacul Vidraru, unde este programat, pe 25 și 26 iulie, Triatlonul olimpic TRANSFIER, cu participare internațională. Concurenții vor înota 1,9 km

Turist in Romania 0 Comments

Din comorile munților Călimani

Rezervaţia Piatra Cuşmei este o stâncă masivă ce seamănă cu o cupolă în formă de căciulă. Alături de ea se află Piatra Scrisă (1931 m), singurul loc din ţară unde

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!