Avion de hârtie? Nuuu! Dronă

”Nu știai că poți să zbori în avioane de hârtieee…” spune una din cele mai draguțe melodii din ultima vreme, așa că zis și făcut! Am trecut dincolo de metafora din cântec și am căutat un astfel de avion, ca să îl transformăm în distracția vacanței de vară. Și l-am găsit! Nu poate duce el chiar un om, dar un mesaj la fata sau băiatul care-ți place, da.

Cine nu s-a jucat măcar o dată cu un avion de hârtie? Sigur, nu toți știm să le construim ca să zboare cum trebuie si să reziste la impactul cu peretele, dar se găsesc tot timpul prieteni care se pricep mai bine. Dar nici nu vrem să vă învățăm să construiți unul! Vă arătăm însă unele gata făcute rezistente și cumva… deștepte. Parcă inspirați de melodia Andrei și a lui Shift, cei de la Kickstarter au pus în practică o super-idee și au creat avioane de hârtie controlabile prin dispozitive smart! Kit-ul Avion PowerUp, care costă 240 de lei pe smuff.ro, îți oferă un mecanism ce poate fi montat pe un model de avion preferat de tine ce se conectează la orice dispozitiv smart oferindu-ți controlul asupra unui gadget inovativ. Sigur, dacă vrei să scape întreg nu trebuie să-l trimiți în părul blondei care îți face cu ochiul, chiar dacă primesti 5 template-uri de avioane în kit! În cel mai rău caz îl poți folosi pentru a-i trimite un bilet colegei de clasă din prima bancă. Tot ce trebuie să faci este să montezi modulul inteligent pe avion și să te conectezi prin Bluetooth la noul tău gadget preferat. Apoi aplicația de pe smartphone îți va da controlul absolut asupra acestei jucării clasice transformată în dronă.

Specificații:

– Avion de hârtie smart;

– Compatibilitate: se conectează prin Bluetooth la toate dispozitivele cu iOs și Android;

– Aplicații gratuite și intuitive;

– Design durabil, crash-proof;

– Zbor de 10 minute la o singură încărcare;

– Se încarcă prin microUSB;

– Raza de 55 de metri;

– Tehnologie ZborAssist.

 

Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Tehnologie 0 Comments

Învață meserie pe repede-înainte!

Ca să scriu un text bunicel, cât de cât, mi se părea că toate planetele trebuie să se alinieze. Eu să fiu zen, creionul să fie bine ascuțit, iar camera

Tehnologie 0 Comments

Vei putea primi bani de la prieteni, prin…Facebook!

Facebook le face concurență băncilor la capitolul transfer de bani. Rețeaua le oferă deja utilizatorilor din SUA posibilitatea de a trimite bani prin aplicația Messenger, susține go4it.ro. Fără să perceapă

Special 0 Comments

Scapă de răul de transport fără medicamente! Află cum e posibil!

Știi acea stare de rău și greață care apare după un drum cu mașina, cu avionul, cu autocarul sau pe parcursul unei croaziere, și care afectează oameni de toate vârstele?

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta