Ce zici de o cafea cu… ciuperci? Cele mai sănătoase ciuperci!

Ce zici de o cafea cu… ciuperci? Cele mai sănătoase ciuperci!

Știu că sună puțin dubios, dar se spune că e cât se poate de sănătos. Și nu vorbesc despre orice cafea și despre orice ciuperci, ci despre o cafea arabică instant preparată în combinație cu Ganoderma Lucidum, o ciupercă-medicament, originară din China și Japonia, care ar avea efecte miraculoase.

Se spune că din timpuri străvechi, planta era folosită drept un elixir al eternității chiar mai puternic decât celebrul Ginseng și se apela la ea pentru tratarea a zeci de afecțiuni, care de care mai grave.cafea

Specialiștii în tratamente naturiste susțin că această ciupercă este atât de populară deoarece conține mai mult de 200 de substanțe active care ajută organismul în nenumărate feluri. Această ciupercă medicinală, Ganoderma conține polizaharide, adenozine și triterpenoide, precum și germaniu organic, astfel încât este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, tratează bolile de piele și întinerește tenul și organismul. ”Ganoderma reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajută la buna funcționare a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bătrâneții, previne alergiile și luptă cu succes împotriva cancerului”, ne-a explicat Mădălina Mocanu, unul dintre importatorii cafelei cu ciuperci.

În aceste condiții, nu ar trebui să ne mire dacă în câțiva ani va apărea pe lista de cafele a barurilor și restaurantelor, pe lângă clasicele Expresso și Capuccino, Ganoderma.

autor: Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

De vazut & savurat 0 Comments

Îmbinarea modernului cu tradiționalul: pixeli cusuți pe etamină

Cine a spus că numai femeile pot lucra pe gherghef? Și unde scrie că pe pânză trebuie să faci numai flori, crenguțe și îngeri? Vlad Postolache are 30 de ani

De vazut & savurat 0 Comments

Interviu cu un bucătar pasionat – Chef Florin Ivan

L-am cunoscut la Cherhanaua Ancora și pe bucătarul șef Florin Ivan, care a construit, alături de colaboratori, un meniu ce te duce imediat cu gândul la marea cea mare și

De vazut & savurat 0 Comments

Păpuși de dragavei

E primăvară și e perioadă de post. Am ales pentru prima săptămână de martie o rețetă descoperită la o mânăstire din județul Olt. Limbajul povestitorului o face și mai savuroasă.

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!