O vizită la cramă, în vremea strugurilor parfumați, e ideală!

O vizită la cramă, în vremea strugurilor parfumați, e ideală!

Invitația doamnei Mihaela Tyrel de Poix, CEO al companiei SERVE Ceptura

“Întâi de toate, vreau să precizez că vinurile sunt extrem de legate de turism, și turismul de vinuri. Toate țările cu zonele viticole au un turism extrem de bine pus la punct din acest punct de vedere. Noi suntem la început, deocamdată. Partea bună este că județul Prahova se ocupă mult de…  am luat deja legătura cu agențiile de turism, și am început colaborarea și cu cele din țară.

Așadar, turiștii pot lua legătura cu noi prin agențiile turistice, și pot organiza vizite de turism viticol pentru că în zona Dealul Mare există o densitate de crame mai mare decât în alte regiuni viticole, deocamdată. De principiu, prin agențiile turistice puteți lua legătura cu noi. Și altfel, se pot organiza și vizite private, în grupuri de circa 10 persoane, prin contactarea directă, pe site-ul nostru, clubulcavalerilor.ro și prin serve.ro, unde, cu programare anticipată putem organiza vizite pentru turiști și doritori de a cunoaște culisele vinului.”

O invitație în Patria Vinului: “Îi așteptăm cu mare drag, invităm turiști și iubitori de vinuri să vină la noi. În data de 11 octombrie, noi avem un eveniment care a ajuns la al șaselea an, se numește Sticle deschise la cramă, unde sunt așteptați mai ales membrii clubului nostru (Clubul Cavalerilor, n.r.) , dar oricine dorește își poate face o înscriere în prealabil. Noi îi așteptăm, le arătăm viile noastre, le arătăm procesul tehnologic, cum se realizează diferite tipuri de vin. Vor afla ce se petrece cu strugurele, de când este cules din podgorie și până ajunge în sticlă. Se vor simți bine în natură câteva ore și vor afla lucruri interesante despre vin.”

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

De vazut & savurat 0 Comments

Ruladă ardelenească

Iată o nouă rețetă de sărbători, dar nu neapărat, de data aceasta din Ardeal. Spor la bucătărit și poftă bună. Ingrediente: 800 g mușchi porc, 100 g pulpă vițel tocată,

De vazut & savurat 0 Comments

În vacanță, la Cherhanaua Ancora

Iulie, mijlocul verii, suntem cu sufletele în vacanță, visăm vacanță, respirăm vacanță. Ne bucurăm de tot ce se întâmplă afară, la soare sau pe înserat. Vară frumoasă, bine ai venit!

De vazut & savurat 0 Comments

O rețetă specială, pentru cititorii Turism Club

Oferită cu detalii prețioase, de către bucătarul șef Florin Ivan, de la Cherhanaua Ancora Midii în sos de vin alb Ingrediente (pentru o porție): 500 g midii, spălate în 2-3

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!