O vizită la cramă, în vremea strugurilor parfumați, e ideală!

O vizită la cramă, în vremea strugurilor parfumați, e ideală!

Invitația doamnei Mihaela Tyrel de Poix, CEO al companiei SERVE Ceptura

“Întâi de toate, vreau să precizez că vinurile sunt extrem de legate de turism, și turismul de vinuri. Toate țările cu zonele viticole au un turism extrem de bine pus la punct din acest punct de vedere. Noi suntem la început, deocamdată. Partea bună este că județul Prahova se ocupă mult de…  am luat deja legătura cu agențiile de turism, și am început colaborarea și cu cele din țară.

Așadar, turiștii pot lua legătura cu noi prin agențiile turistice, și pot organiza vizite de turism viticol pentru că în zona Dealul Mare există o densitate de crame mai mare decât în alte regiuni viticole, deocamdată. De principiu, prin agențiile turistice puteți lua legătura cu noi. Și altfel, se pot organiza și vizite private, în grupuri de circa 10 persoane, prin contactarea directă, pe site-ul nostru, clubulcavalerilor.ro și prin serve.ro, unde, cu programare anticipată putem organiza vizite pentru turiști și doritori de a cunoaște culisele vinului.”

O invitație în Patria Vinului: “Îi așteptăm cu mare drag, invităm turiști și iubitori de vinuri să vină la noi. În data de 11 octombrie, noi avem un eveniment care a ajuns la al șaselea an, se numește Sticle deschise la cramă, unde sunt așteptați mai ales membrii clubului nostru (Clubul Cavalerilor, n.r.) , dar oricine dorește își poate face o înscriere în prealabil. Noi îi așteptăm, le arătăm viile noastre, le arătăm procesul tehnologic, cum se realizează diferite tipuri de vin. Vor afla ce se petrece cu strugurele, de când este cules din podgorie și până ajunge în sticlă. Se vor simți bine în natură câteva ore și vor afla lucruri interesante despre vin.”

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

De vazut & savurat 0 Comments

Interviu cu un bucătar pasionat – Chef Florin Ivan

L-am cunoscut la Cherhanaua Ancora și pe bucătarul șef Florin Ivan, care a construit, alături de colaboratori, un meniu ce te duce imediat cu gândul la marea cea mare și

De vazut & savurat 0 Comments

Cetatea Devei, trecut şi prezent

Între cetăţile României, cetatea Devei veghează încă asupra împrejurimilor. Este astăzi în ruină, în pofida rezistenţei şi a rolului defensiv pe care l-a avut de-a lungul vremii. A fost întemeiata

De vazut & savurat 0 Comments

Concursul Valea Bucătarilor, la Valea cu Pești

Anul acesta, pe 4 aprilie, la elegantul hotel de 4 stele Valea cu Pești, a avut loc concursul gastronomic Valea Bucătarilor. După cum știți, Hotelul Valea cu Pești se află pe

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!