Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Din meniul zilnic nu vor lipsi cârnăciorii proaspeți și savuroși, la care se asortează foarte bine și ofertele speciale la bere!

Un deliciu pentru orice gurmand care dorește să se bucure alături de prieteni de o masă copioasă la terasă!

Colțul Berii La Historia!

Daca ați trecut cel puțin o dată prin Centrul Istoric al Bucureștiului, cu siguranță ați remarcat cea mai mare și mai atrăgătoare terasă, cea de la Historia. Ceea ce v-a scăpat însă este povestea acestui loc unic, care cucerește, cu fiecare cină și fiecare prânz sau chiar și cu o simplă bere ori cu un cocktail, noi adepți ai Historiei.

Bere rece și vești calde la restaurantul La Historia de Sudamerica!

Restaurantul, pub-ul și, mai nou, podul, sunt amplasate într-o clădire din 1850, spectaculoasă în interior, lucru aproape ascuns de lumea exterioară, care-i oferă un aer boem, extrem de atrăgător. Meniul, cu puternice influențe sud-americane, completează o imagine greu de egalat pentru acea zonă a Bucureștiului. Nici băuturile nu sunt alese întâmplător. Oferta este constituită dintr-o paletă bogată de cocktail-uri și vinuri alese potrivit meniului sud-american.

 

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Pe 14 iulie, la Bastilia cu voi!

Vara asta avem multe de făcut. În orice direcție ai merge, ai ce vedea, ai unde petrece. Prin orașe medievale, călare pe cai sau alergați de tauri, cu muzică clasică

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Avioanele românești prind aripi, într-o campanie cu skateri

Skatepark-urile, scările monumentelor și trotuarele largi din marile orașe sunte deja clișee pentru toți amatorii de adrenalină și avizi după locuri noi, unde să dea talpă pe plăcile lor din

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Începe Festivalul zăpezii şi al gheţii în Harbin, China din 7– 16 ianuarie 2013

Harbin, situat în partea de nord-est a Chinei, casă a unuia dintre cele patru mari festivaluri de gheață și zăpadă din lume.

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!