Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Din meniul zilnic nu vor lipsi cârnăciorii proaspeți și savuroși, la care se asortează foarte bine și ofertele speciale la bere!

Un deliciu pentru orice gurmand care dorește să se bucure alături de prieteni de o masă copioasă la terasă!

Colțul Berii La Historia!

Daca ați trecut cel puțin o dată prin Centrul Istoric al Bucureștiului, cu siguranță ați remarcat cea mai mare și mai atrăgătoare terasă, cea de la Historia. Ceea ce v-a scăpat însă este povestea acestui loc unic, care cucerește, cu fiecare cină și fiecare prânz sau chiar și cu o simplă bere ori cu un cocktail, noi adepți ai Historiei.

Bere rece și vești calde la restaurantul La Historia de Sudamerica!

Restaurantul, pub-ul și, mai nou, podul, sunt amplasate într-o clădire din 1850, spectaculoasă în interior, lucru aproape ascuns de lumea exterioară, care-i oferă un aer boem, extrem de atrăgător. Meniul, cu puternice influențe sud-americane, completează o imagine greu de egalat pentru acea zonă a Bucureștiului. Nici băuturile nu sunt alese întâmplător. Oferta este constituită dintr-o paletă bogată de cocktail-uri și vinuri alese potrivit meniului sud-american.

 

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Pictori care știu drumul spre suflet, reuniți în Munții Apuseni

Ca să spui dacă-ți place o pictură nu ai nevoie de studii de specialitate. E nevoie doar ca desenul respectiv să facă într-un fel și să-ți ajungă direct la suflet.

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Dana Săvuică trăiește și călătorește inteligent

Joi, 10 septembrie, s-a desfasurat a treia editie a conferintei „Traieste Inteligent” sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Unde mergem in octombrie

Concert Ioan Gyuri Pascu în Club Puzzle din Bucureşti Joi, 17 octombrie 2013, începând cu ora 21:00, Ioan Gyuri Pascu alături de cei de la The Blue Workers va susţine un concert în

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!