Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Redeschidem Colțul Berii la Historia!

Din meniul zilnic nu vor lipsi cârnăciorii proaspeți și savuroși, la care se asortează foarte bine și ofertele speciale la bere!

Un deliciu pentru orice gurmand care dorește să se bucure alături de prieteni de o masă copioasă la terasă!

Colțul Berii La Historia!

Daca ați trecut cel puțin o dată prin Centrul Istoric al Bucureștiului, cu siguranță ați remarcat cea mai mare și mai atrăgătoare terasă, cea de la Historia. Ceea ce v-a scăpat însă este povestea acestui loc unic, care cucerește, cu fiecare cină și fiecare prânz sau chiar și cu o simplă bere ori cu un cocktail, noi adepți ai Historiei.

Bere rece și vești calde la restaurantul La Historia de Sudamerica!

Restaurantul, pub-ul și, mai nou, podul, sunt amplasate într-o clădire din 1850, spectaculoasă în interior, lucru aproape ascuns de lumea exterioară, care-i oferă un aer boem, extrem de atrăgător. Meniul, cu puternice influențe sud-americane, completează o imagine greu de egalat pentru acea zonă a Bucureștiului. Nici băuturile nu sunt alese întâmplător. Oferta este constituită dintr-o paletă bogată de cocktail-uri și vinuri alese potrivit meniului sud-american.

 

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

La Londra, petrecem Sărbătorile în stil victorian

Sfârșitul anului 2015 ne găsește puțin mai triști și poate că mai responsabili. Dar optimismul și încrederea în victoria binelui asupra răului nu trebuie să ne părăsească, mai ales că

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Campionatul European de Snooker, în Bucureşti

Pentru a treia oară, acest eveniment se petrece în România. Între 18 şi 23 martie va avea loc campionatul de juniori, iar cel de seniori echipe – categoria amatori, între

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Se deschide sezonul turistic în Alba-Iulia

Între 25 și 27 aprilie, toți cei care vor alege ca destinație Cetatea Alba Carolina vor avea parte de o concentrare nemaîntâlnită de evenimente, concerte și spectacole, la ”Zilele Cetății”

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!