Revelion de epocă La Historia de Sudamerica
Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!
Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.
Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.
Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!
360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.
Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.
Despre Autor
S-ar putea sa iti placa
Liber la distracție! E plin de evenimente în toată Europa
E lună de primăvară, așa că e rost de muzică, de flori și de întreceri la aer curat! Mai mult, s-a dus și astenia de primăvară, o dată cu
Buzduganul de la Cârța se face pe 20 iulie
În fiecare vară, la seceratul grâului, sibienii din Cârța țin tradiția Buzduganului de seceriș. Anul acesta se ține pe 20 iulie. De dimineață se face alai din sat și până
Pe urmele fantomelor la Phi Ta Khon Festival
22 – 24 Iunie 2012 Toată lumea se dă în vânt după o poveste bună cu fantome. Grotescul, supranaturalul și latura spirituală își dau întâlnire la festivalul Phi Ta
0 Comments
Niciun comentariu inca!
Poti fi primul care comenteaza articolul!