Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!

Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.

Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.

Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!

360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.

Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Stagiunea de marți seara, ianuarie 2015

De peste 140 de ani, Orchestra Simfonică a Filarmonicii "George Enescu" dă pulsul vieții muzicale românești, în inima capitalei, la Ateneul Român, locul unde tradiția întâlnește modernitatea. Unul dintre scopurile

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Namaste India, la a VI-a ediție

Centrul Cultural „Rabindranath Tagore“ şi Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București vă invită, în perioada 23-25 mai 2014, la cea de-a VI-a ediţie a festivalului „Namaste India“, un

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2014

Cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului În perioada 13-16 noiembrie, în Pavilioanele C1, C2, C3 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, se deschid porțile celei de-a

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!