Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!

Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.

Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.

Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!

360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.

Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Călătorie muzicală în Portugalia, pe ritm de fado

După succesul de la București, din noiembrie 2016, MARIZA promite publicului român un spectacol înflăcărat, de aproximativ o oră și jumătate, păstrând aceeași comunicare directă cu publicul. “România ocupă un

Util in vacanta 0 Comments

La Paris vor curge valuri de ciocolată

Evenimentele lunii octombrie sunt atât de dulci și de diferite! De aceea, dacă-ți place mișcarea trebuie să mergi la Amsterdam, dar dacă preferi ciocolata, fugi neapărat la Paris, unde cei mai buni

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Încercați și…Recital de harpă la Ateneul Român

Sâmbătă 13 aprilie ora 19, Ion Ivan-Roncea- un Lipatti al harpei va susține în Sala Mare a Ateneului Român un minunat recital. Program: Ioan Caian, Codex Caioni, William Croft, Sarabandă

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!