Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!

Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.

Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.

Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!

360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.

Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Buzduganul de la Cârța se face pe 20 iulie

În fiecare vară, la seceratul grâului, sibienii din Cârța țin tradiția Buzduganului de seceriș. Anul acesta se ține pe 20 iulie. De dimineață se face alai din sat și până

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Se deschide sezonul turistic în Alba-Iulia

Între 25 și 27 aprilie, toți cei care vor alege ca destinație Cetatea Alba Carolina vor avea parte de o concentrare nemaîntâlnită de evenimente, concerte și spectacole, la ”Zilele Cetății”

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Petrecere-surpriză pentru Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu, la Malta Travel

Cântărețele Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu au vrut să profite de prima zi a Târgului de Turism pentru a-și alege următoarea destinație de vacanță și s-au ales cu o petrecere-surpriză,

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!