Alpinistul Florin Pop Vancea este in 2014 imaginea brandului Trespass in Romania

Alpinistul Florin Pop Vancea este in 2014 imaginea brandului Trespass in Romania

Dupa o testare riguroasa a echipamentelor Trespass, alpinistul clujean Florin Pop Vancea a acceptat propunerea importatorului Genesis Fashion in Romania de a fi imaginea cunoscutului brand privind sporturile de iarna si supravietuirea.

“Am acceptat propunerea celor de la Trespass, intrucat am studiat oferta de echipamente si le-am testat. Am fost incantat sa vad in sfarsit in Romania o firma care comercializeaza produse de calitate buna si care practica preturi accesibile pentru buzunarele romanilor. Calitatea materialelor si tehnologia folosita in creearea echipamentului dedicat activitatilor outdoor sunt foarte importante. Designul lor m-a atras ca fiind unul modern, culorile sunt vii si placute si cred ca si cei mai pretentiosi in privinta modei vor gasi ceea ce cauta la Trespass.

Florin Pop Vancea este fondatorul scolii de alpinism si supravietuire “Flo Adventure School” (www.extremromania.ro) si presedinte al I.F.B.S (International Federation of Bushcraft and Survival) din 2013. In 1996 a fost primul roman care a atins varful Ararat (5137 metri) si este singurul roman care a escaladat varful Grossglockner (3798 metri) de 26 de ori. Practica alpinismul de peste 26 de ani si este expert in tehnici de supravietuire.

Avand in vedere palmaresul sportiv al lui Florin Pop Vancea si alte companii au decis sa isi asocieze imaginea cu a acestuia: Pro Nutrition, in ceea ce priveste sporturile de anduranta, sau rucsacii Lowe Alpine, prin distribuitorul acestora in Romania, AltiSport.

Genesis Fashion  SRL este  o companie tanara cu aspiratii mari  care apreciaza frumusetea tarii noastre si doreste sa participe activ la promovarea adevaratelor valori nationale. De la inceputul anului 2012, SC Genesis Fashion SRL este reprezentantul Trespass in Romania (www.trespass.ro), devenind astazi un important furnizor de imbracaminte si echipament outdoor pentru piata din Romania.

Pentru ca iubim sportul, natura si activitatile in aer liber am decis sa aducem in Romania brandul scotian  Trespass dedicat echipamentelor outdoor, infiintat in 1984. Trespass ofera o diversitate extraordinara de produce, de la echipament profesional pana la imbracaminte de strada si relaxare.

Din dorinta de a promova brandul Trespass in Romania si valorile romanesti am ales pentru anul 2014 imagine media in Romania pe alpinistul Florin Pop-Vancea .

Stan Daniel, Administrator SC Genesis Fashion SRL: Vazand reportajele si marturiile oamenilor care au fost instruiti si calauziti de Florin Pop Vancea am fost impresionat de valoarea profesionala, abilitatile alpinistului ,  cat si caracterul dumnealui. Dorim sa creem o relatie pe termen lung dezvoltand si sprijinind proiectele scoli de alpinism si supravietuire “Flo Adventure”.

Furnizor principal al jocurilor Commowealth 2014, Trespass a conceput, produs si furnizat uniformele pentru cei 15.000 de voluntari ai competitiei si de asemenea va creea si uniformele grupului de acompaniatori ai Reginei Angliei in trecerea ei traditionala pentru a anima spiritul acestor jocuri de iarna. Compania sustine de mai bine de 10 ani “British Snow Tour”, este furnizorul uniformelor echipei Welch Motorsport si a finantat noua masina Formula Renault 3.5 a echipei P1 Motorsport.

Tot odata am ales ca metoda de promovare a brandului Trespass si proiectul Student Sport, avand incredere in dezvoltarea lui si in acelasi timp dorind sa ajutam generatia tanara sa poata desfasura activitatile sportive  cu echipament cat mai adecvat. Este o onoare pentru noi sa putem oferi suport unui proiect atat de impresionant si ambitios precum Liga Sportului Universitar.

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

Vedetele se distrează vara aceasta la Eforie Aqua Park

Unicul parc de distracţii din sudul litoralului a atras atenţia vedetelor ce au fost prezente la show-ul oferit de Eforie Aqua Park la Târgul de turism ce a avut loc

Turist in Romania 0 Comments

Continental Hotels şi-a desemnat câştigătorii la concursurile profesionale!

Continental Hotels are o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru

Turist in Romania 0 Comments

Vacanța la mare devine mai accesibilă

Tarifele hotelurilor de pe litoral se vor diminua cu până la 30% începând de la jumătatea săptămânii viitoare, urmând să ajungă la 90-210 lei pe noapte pentru un hotel de

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta