Alpinistul Florin Pop Vancea este in 2014 imaginea brandului Trespass in Romania

Alpinistul Florin Pop Vancea este in 2014 imaginea brandului Trespass in Romania

Dupa o testare riguroasa a echipamentelor Trespass, alpinistul clujean Florin Pop Vancea a acceptat propunerea importatorului Genesis Fashion in Romania de a fi imaginea cunoscutului brand privind sporturile de iarna si supravietuirea.

“Am acceptat propunerea celor de la Trespass, intrucat am studiat oferta de echipamente si le-am testat. Am fost incantat sa vad in sfarsit in Romania o firma care comercializeaza produse de calitate buna si care practica preturi accesibile pentru buzunarele romanilor. Calitatea materialelor si tehnologia folosita in creearea echipamentului dedicat activitatilor outdoor sunt foarte importante. Designul lor m-a atras ca fiind unul modern, culorile sunt vii si placute si cred ca si cei mai pretentiosi in privinta modei vor gasi ceea ce cauta la Trespass.

Florin Pop Vancea este fondatorul scolii de alpinism si supravietuire “Flo Adventure School” (www.extremromania.ro) si presedinte al I.F.B.S (International Federation of Bushcraft and Survival) din 2013. In 1996 a fost primul roman care a atins varful Ararat (5137 metri) si este singurul roman care a escaladat varful Grossglockner (3798 metri) de 26 de ori. Practica alpinismul de peste 26 de ani si este expert in tehnici de supravietuire.

Avand in vedere palmaresul sportiv al lui Florin Pop Vancea si alte companii au decis sa isi asocieze imaginea cu a acestuia: Pro Nutrition, in ceea ce priveste sporturile de anduranta, sau rucsacii Lowe Alpine, prin distribuitorul acestora in Romania, AltiSport.

Genesis Fashion  SRL este  o companie tanara cu aspiratii mari  care apreciaza frumusetea tarii noastre si doreste sa participe activ la promovarea adevaratelor valori nationale. De la inceputul anului 2012, SC Genesis Fashion SRL este reprezentantul Trespass in Romania (www.trespass.ro), devenind astazi un important furnizor de imbracaminte si echipament outdoor pentru piata din Romania.

Pentru ca iubim sportul, natura si activitatile in aer liber am decis sa aducem in Romania brandul scotian  Trespass dedicat echipamentelor outdoor, infiintat in 1984. Trespass ofera o diversitate extraordinara de produce, de la echipament profesional pana la imbracaminte de strada si relaxare.

Din dorinta de a promova brandul Trespass in Romania si valorile romanesti am ales pentru anul 2014 imagine media in Romania pe alpinistul Florin Pop-Vancea .

Stan Daniel, Administrator SC Genesis Fashion SRL: Vazand reportajele si marturiile oamenilor care au fost instruiti si calauziti de Florin Pop Vancea am fost impresionat de valoarea profesionala, abilitatile alpinistului ,  cat si caracterul dumnealui. Dorim sa creem o relatie pe termen lung dezvoltand si sprijinind proiectele scoli de alpinism si supravietuire “Flo Adventure”.

Furnizor principal al jocurilor Commowealth 2014, Trespass a conceput, produs si furnizat uniformele pentru cei 15.000 de voluntari ai competitiei si de asemenea va creea si uniformele grupului de acompaniatori ai Reginei Angliei in trecerea ei traditionala pentru a anima spiritul acestor jocuri de iarna. Compania sustine de mai bine de 10 ani “British Snow Tour”, este furnizorul uniformelor echipei Welch Motorsport si a finantat noua masina Formula Renault 3.5 a echipei P1 Motorsport.

Tot odata am ales ca metoda de promovare a brandului Trespass si proiectul Student Sport, avand incredere in dezvoltarea lui si in acelasi timp dorind sa ajutam generatia tanara sa poata desfasura activitatile sportive  cu echipament cat mai adecvat. Este o onoare pentru noi sa putem oferi suport unui proiect atat de impresionant si ambitios precum Liga Sportului Universitar.

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

Florin Jianu, noul ministru pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turismului

Florin Jianu a fost propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism. Acesta o va înlocui în funcţie pe Maria Grapini

Turist in Romania 0 Comments

Delta albă

Dacă spui că-ți place să te plimbi, că îndrăgești natura și că iubești România, nu te mai întreb dacă ai fost în Delta Dunării, ci dacă ai văzut Delta… iarna?

Turist in Romania 0 Comments

Cu vântul pe faţă, în mijlocul pajiştilor de la Lepşa

Lepşa, aşezată în inima munţilor Vrancei, reprezintă staţiunea de referinţă a judeţului, la graniţa dintre Ţara Vrancei şi Ţinutul Secuiesc. Este străbătută de râul Lepşa şi ofera turiştilor un decor

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta