Ești gata de party? Luna octombrie e plină de concerte și de petreceri

Ești gata de party? Luna octombrie e plină de concerte și de petreceri

Septembrie ne-a lăsat cu un gust plăcut vorbind de distracție, însă nici luna octombrie nu se lasă mai prejos. Toamna se dovedește incendiară în continuare, dacă ținem cont de agenda infomusic.ro, atmosfera fiind menținută de numeroase festivaluri, petreceri și concerte susținute de artiști muzicali renumiți, de la noi sau din lume. 

  • The Motans va susține un concert, pe 25 octombrie 2017, la Hard Rock Café, începând cu ora 21:30. The Motans este Denis Roabeș, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a hotărât să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim. Piesele sale, “Versus”, “Tu”, “Weekend”, “1000 RPM” sau “August”,  au devenit hit-uri, ocupând primele locurile în topurile muzicale din radio și televiziune. Pentru concertul din cadrul Hard Rock Café prețul unui bilet variază între 49 și 79 de lei.
  • Vama va susține un concert la Sala Polivalentă pe 12 octombrie 2017, începând cu ora 20:00. În cadrul acestui show formația va lansa cel mai nou album. Rezultat al colaborării dintre Vama și producătorul muzical englez James Lewis, albumul se va auzi pentru prima dată integral și live în concertul de la Sala Polivalentă. La scurt timp după show-ul de lansare din București, Vama va porni într-un mini turneu de promovare a albumului în Marea Britanie, unde are deja programate concerte în Londra, Manchester și Glasgow. Prețul uni bilet variază între 65 și 235 de lei , iar pentru o întâlnire face to face cu membrii trupei plus alte câteva surprize, a fost pus la dispoziție pachetul ,,Meet & Greet,, la prețul de 480 de lei.

  • Markus Schulz va susține un concert în clubul Heaven din Timișoara pe 13 octombrie 2017, începând cu ora 22:00. La ora actuală, Markus Schulz este cel mai votat și iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rând, “America’s Best DJ”. În ultimii 10 ani, artistul a contopit stilurile progressive-house și trance, într-o manieră foarte creativă. Prin DJ set-urile sale, propria sa casa de discuri “Coldharbour recordings” și propria emisiune “Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important în revoluționarea scenei trance din State Unite ale Americii, o punere în scenă care influențează muzica trance la nivel mondial. Prețul unui bilet variază între 35 și 100 de lei.

  • The Mission – Afterlife va avea loc la Sala Polivalentă din București pe 14 octombrie 2017. Conceptul Afterlife ajunge și în România, cu un super line-up. Pe scenă vor urca artiști precum Tale Of Us, Macea Plex, Patrice Bäumel și Vaal. Afterlife a avut un succes colosal în Ibiza, iar acest lucru se dorește și în România. Show-ul va aduce o experiență senzorială ce va activa toate simțurile prin beat-uri amețitoare, ritmuri hipnotice și un decor fascinant. Prețul uni bilet regular este de 60 de lei.

  • Ștefan Bănică va susține concerte în perioada 24-31 octombrie 2017 în orașe precum Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Timișoara sau Brașov. Concertele fac parte din turneul de promovare a celui mai nou material discografic semnat Ștefan Bănică  – “Picat din lună” –  al șaisprezecelea album de autor din cariera impresionantă, de peste trei decenii, a artistului. Va fi un album complex, surprinzător, elaborat, care va conține colaborări inedite. Prețul biletelor variază între 50 și 150 de lei.

Thomas Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Simfonia ceaunelor la Iasi 17-18 martie 2012

Cea de-a doua editie a Cupei Moldovei la Gatit se desfasoara in Piata Unirii din Iasi in cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber de catre Asociatia Culturala Euro

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Sărbătoarea Crapului și a Carasului, 18-31 octombrie

Unde? – La Cherhanaua Ancora, Șoseaua Nordului nr. 7-9, lângă debarcader (pe malul nordic al Herăstrăului) Când? – De la 18 la 31 octombrie 2014 În zilele acestea de toamnă

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Invitație la Olt Mureș Marathon – 23 Iunie 2012

După ediția de anul trecut organizatorii au schimbat perioada și acum, Olt Mureș Marathon este singurul maraton montan din luna Iunie. În plus, participanții sunt invitați, în ziua de după

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!