Premieră în turismul autohton

Premieră în turismul autohton

Românii au început, încă de acum, să-și rezerve vacanța pentru 2015 pe litoral

Deși sezonul estival abia s-a încheiat, turiştii români se grăbesc să cumpere vacanţe pe litoralul nostru pentru vara următoare. Motivul? Agenţiile de turism şi hotelurile din România au lansat deja, în premieră, încă din luna septembrie, oferte cu reduceri spectaculoase, de până la 50%, prin programul „Înscrieri Ultra-Timpurii”.

Primele sejururi au fost deja rezervate, fapt ce demonstrează că turiştii au înţeles avantajele unice ale acestui program: posibilitatea de a cumpăra o vacanţă la jumătate de preţ sau de a creşte nivelul de confort cu aceiaşi bani, avand şi certitudinea rezervării exact la hotelul dorit.

Astfel, pentru un sejur de 5 nopţi, cu mic dejun, la un hotel de 3 stele din Mamaia, turiștii vor achita în perioada programului ”Înscrieri Ultra-Timpurii” un preţ redus de doar 230 lei, faţă de 460 lei preţul din sezon sau, la Olimp, la un hotel de 4*, cu acces la SPA, un preţ promotional de 436 lei, faţă de 545 lei, preţ întreg. Pentru a beneficia de aceste maxime reduceri, turiştii trebuie să-şi rezerve vacanţa până la finele anului.

Trei din zece români au cumpărat, în sezonul recent încheiat, un bilet de vacanţă pe litoralul românesc prin programul „Înscrieri Timpurii”.

Turiştii români simt importanţa Înscrierilor Ultra-Timpurii, mai ales că şi în acest sezon au existat situaţii în care, cei ce au aşteptat până în ultimul moment, nu au găsit locuri la multe dintre hoteluri. „A fost ca o bătălie în august, toată lumea s-a repezit pe litoral şi nu am mai găsit niciun loc la hotel, a trebuit să recurgem la gazdă, unde condițiile nu au fost dintre cele mai fericite… Acum îmi planific concediul din timp și, prin oferta de Înscrieri Ultra-Timpurii, iau bilet pentru toată familia la jumătate de preţ” – spune domnul Sorin Mihăilescu, un turist din Ploieşti.

Lansarea campaniei de Înscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum în septembrie, reprezintă o premieră pentru piaţa românească! Şi dacă în 2005, când abia apăruse conceptul de Înscrieri Timpurii, primele oferte se lansau în februarie, astăzi practic suntem în situaţia de a trece dintr-un sezon în altul fără pauză. Am construit acest program după modelul occidental, oferind turiştilor ocazia de a-şi efectua rezervările cu aproape un an înainte. Astfel, turiştii beneficiază de garantarea concediului mult visat, la un preţ imbatabil” – precizează, la rândul său, Adrian Voican, directorul general Bibi Touring, unul dintre touroperatorii de top pentru vacanţe în România.

Turismul românesc este cu un pas înaintea bulgarilor și turcilor

Valul reducerilor generat de programul ”Înscrieri Ultra-timpurii” devansează programele similare practicate de operatorii din țările vecine și aduce astfel un atu în plus pentru turiștii ce rezervă acum o vacanţă la Marea Neagră pentru sezonul viitor.

Evoluția pieței din ultimii ani confirmă tendinţa consumului turistic al românilor și anume o creştere continuă a încrederii pentru vacanţele petrecute acasă, în România. Există premise ca această creştere să fie consolidată și în sezonul următor prin aplicarea noii legi a voucherelor de vacanţă începând cu 1 ianuarie 2015.

Pe de altă parte, nu trebuie uitat că reducerile de 30% la pachetele de vacanță pentru Crăciun şi Revelion sunt încă disponibile până pe 15 noiembrie anul curent.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

Delta, colțul de rai al pasionaților de natură

  Delta Dunarii, indragita de-a lungul timpului de diversi artisti, este un adevarat colt de rai pentru calatorii in mijlocul naturii. Adaposteste sute de specii unice in Europa si in

Turist in Romania 0 Comments

Egiptul surprinde din nou

Staţiunea El Gouna pune la dispoziţia turiştilor unul dintre cele mai mari parcuri cu cabluri din lume, unicul din Africa de Nord, ideal pentru practicarea sporturilor pe apă – Sliders

Turist in Romania 0 Comments

Ai 12 motive să vizitezi Maramureșul! Să vezi minunea cu ochii tăi!

Despre Maramureș, colțul de țară din Nord-Vestul României, s-a spus adesea că e un tărâm uitat de vreme, cu biserici de lemn și obiceiuri de când lumea. Cei care l-au

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta