APIER lansează „Republica MICEPRO” prin Ziua Uşilor Deschise

APIER lansează „Republica MICEPRO” prin Ziua Uşilor Deschise

Asociaţia Profesioniştilor din Industria de Evenimente din România (APIER) va lansa joi, 19 septembrie, la orele 10:00, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, din Şoseaua Bucureşti – Ploieşti 172-176, în cadrul Zilei Uşilor Deschise, conceptul „Republica MICEPRO”, care va defini evenimentul MICEPRO 2013 (8-10 noiembrie 2013), primul eveniment internaţional din România dedicat industriei evenimentelor (MICE – Meetings, Incentives, Congresses & Exhibitions).

Ca noutate absolută, se va prezenta colaborarea între Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism şi APIER, pentru promovarea turismului de evenimente din România şi susţinerea MICEPRO 2013. La MICEPRO 2013, eveniment care se desfăşoară între 8 şi 10 noiembrie 2013,  va avea loc prima reuniune comună a Ambasadorilor Turismului Românesc – personalităţi desemnate de ministerul de resort pentru a promova România peste hotare şi în ţară – şi a Ambasadorilor MICERO ai APIER.

În cadrul Zilei Uşilor Deschise va fi lansată ediţia-pilot a revistei „Meeting Point”, dedicată industriei MICE, şi va fi organizat un briefing de presă, care va avea ca teme „MICEPRO 2013”, dar şi importanţa turismului de evenimente pentru România. De asemenea, alături de conducerea APIER va fi prezent Dl. Tudor Mataragiu, consilier în cadrul Ministerului IMM-urilor, Mediului de Afaceri şi Turismului.

Evenimentul se va contura ca un pilon de stabilitate în contextul zbuciumat al industriei turismului în ultimii ani şi va fi în acelaşi timp un exerciţiu de forţă şi competenţă din partea României în contextul regional şi chiar mondial.

MICEPRO este o platformă B2B dedicată industriei de evenimente (MICE), care leagă lumea de Noua Europă (Europa Centrală şi de Est). Evenimentul este dedicat profesioniştilor din industrie şi are toate ingredientele necesare pentru realizarea unui networking de calitate. MICEPRO vine, faţă de tot ce a existat până acum, cu un sistem de pre-rezervare online a întâlnirilor, un sistem de hosted buyers aplicat (sunt invitaţi potenţiali clienţi pentru a genera întâlniri de business cu expozanţii), networking formal/informal, evenimente conexe (forumuri, vizitarea de obiective/destinaţii) etc.

Ajuns la a doua ediţie, MICEPRO propune, din acest an, şi un nou design/concept, de-a dreptul revoluţionar: „Republica MICEPRO”. Scopul este acela de a maximiza calitatea şi numărul întâlnirilor dintre expozanţi şi buyeri, pe parcursul desfăşurării evenimentului.

Hosted buyerii (clienţii) invitaţi primesc din partea organizatorilor următorul pachet de servicii:

· cazare gratuită și bilet de avion la/de la București către destinațiile selectate din Europa/Asia;

· kit personalizat MICEPRO (paşaport, valută, kit deplasare, suvenir) – concept simbolic nou, unic;

· asistent personal disponibil 24/24 ore;

· transferuri de la și spre aeroport (transfer oficial);

· acces la VIP Lounge;

· oportunități de networking (acces liber la programul MICEPRO formal/informal);

· suport dedicat MICEPRO înainte și în timpul evenimentului;

· acces la sistemul de pre-rezervări online ale întâlnirilor pentru MICEPRO;

· tur post-eveniment prin România;

· aceştia au obligația de a participa la un număr de minimum 10 întâlniri în timpul evenimentului, cu expozanţi la alegerea lor.

Agenda MICEPRO 2013:

08.11.2013 / Vineri

10:00 >> Conferința Meetings Innovator Londra >> Conferinta MICERO Academy 2013 & Forum Young Professional >> Întâlniri One2One & Prezentări

15:00 >> Conferinţa de presă

15:30 >> Ceremonia oficială de deschidere

16:00/17:00 >> Networking

19.30/22.30 >> Recepţie/ Welcome drink

09.11.2013 / Sâmbătă

10:00 / 12:30     >> întâlniri One2One & Prezentări >> Atelierele Meetings Innovator London >> Conferinta MICERO Academy 2013 & Forum Young Professional

13:00 / 14:00 >> Happy Hour

14:30 / 16:30 >> Întâlniri One2One & Prezentări

17:30 >> Ceremonia oficială de închidere

20:00 / 22:30 >> Cina festivă

23:00 >> MICEPRO Night Club

10.11.2013 / Duminică

09:00 >> Mic dejun oferit de Comitetul de organizare (participanţi/presă)

10:30 >> Tur post eveniment >> Sinaia / Braşov / Bran (Castelul lui Dracula)

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

A fost ales satul cultural al anului 2015

Asociaţia Cele Mai Frumoase Sate din România şi Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” au organizat pe 13 martie 2015, în sala Victor Ion Popa, cea de a doua ediţie

Turist in Romania 0 Comments

Vă aşteptăm la Ziua Lacului Paltinu

Sâmbăta, 3 august 2013, iubitorii de natură sunt aşteptaţi să descopere un adevarat colţ de rai pe care ţara noastră il oferă – Lacul Paltinu situat pe valea râului Doftana.

Special 0 Comments

Raphael Alexander Zoren, blogger: ”Cine poate uita petrecerile din Centrul Vechi?”

27 de bloggeri străini au vizitat Bucureștiul la începutul lunii aprilie, în cadrul evenimentului #EnjoyBucharest, ca să vadă că România înseamnă mai mult decât Transilvania și Dracula. Sigur, și să

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!