Avioanele românești prind aripi, într-o campanie cu skateri

Avioanele românești prind aripi, într-o campanie cu skateri

Skatepark-urile, scările monumentelor și trotuarele largi din marile orașe sunte deja clișee pentru toți amatorii de adrenalină și avizi după locuri noi, unde să dea talpă pe plăcile lor din lemn. De ce nu ar intra pe listă însă și hangarele din aeroporturi? Că nu există nici o piedică o demonstrează exercițiul de imagine care urmează.

MS_MIHNEA_191215_0014Mihnea Groseanu, atlet Red Bull, alături de prietenii lui de placă-Cristian Benescu aka Uskat, Cristian Cohal aka Grasu, Răzvan Popescu aka Banzi, Gabriel Dorissa aka Shecklerica, Ștefan Dragomir aka Roșcat și Toni Dragus, l-au întâlnit pe Korahn Gayle, unul dintre cei mai respectați skater din Europa și l-au provocat la o sesiune de “joaca” prin hangarul în care se repară întreaga flotă a avioanelor pe care Compania Aeriană Română de Transport Tarom le deține. Desigur, nu trebuie să creadă cineva că băieții au intrat acolo ca-n lanul de porumb! Nu, au făcut-o în complicitate cu operatorul nostru de transport aerian, în interesul ambelor părți. Adică au făcut un fel de colaborare de genul: ”Tarom prinde aripi”, din care au ieșit niște imagini care merită văzute.

Așa că băieții au intrat în hangar, și s-au aventurat printre elicele avioanelor, motoarele impozante sau platformele de reparații.

Despre Mihnea Groseanu și Korahn Gayle

MS_MIHNEA_191215_0009Mihnea Groseanu este unul dintre starurile în ascensiune de pe scenă skateboarding-ului românesc. În prezent, peisajul este compus din băieți de școală veche, de 25-30 de ani, iar Mihnea se află în rândurile din față, conducând o nouă generație de skateri. Nu încape îndoială că Mihnea este un skater carismatic, care lucrează permanent pentru a progresa. Concentrarea și ambiția, calități rar întâlnite la o persoană de vârstă lui, îl poziționează în top. În ciuda faptului că este relativ nou în acest sport, Mihnea are destule titluri în colecție, anul 2012 fiind cel în care s-a făcut remarcat. A obținut locul trei la Transylvanian Rippers, locul doi la Street Heroes Spring Break și a pășit pe treapta de sus a podiumului la IORiding Burn Competition și la concursul Hard as Rock. De atunci, a mai avut succese care l-au poziționat pe podium și cu fiecare competiție atrage și mai multă atenție și recunoaștere. Când nu-și petrece timpul în skate park, arătându-le novicilor cum se face treaba, Mihnea se află pe pârtie, unde face senzație și pe placa de snow.

MS_MIHNEA_191215_0003Korahn Gayle este unul dintre cei mai hot skateri de stradă din Marea Britanie. S-a remarcat cu câțiva ani în urmă, când a început să aibă rezultate importante atât la competițiile locale, cât și internaționale. Din 2009, Korhan a devenit atlet Red Bull, iar în 2010 a reușit să se claseze pe locul cinci la UKSA British Skateboarding Championships în Corby, UK, iar anul următor s-a bucurat de titlul “Best trick” la Hemel Hempstead. În 2012, cu experiența acumulată, s-a calificat în semifinale la Simple Session.

MS_MIHNEA_191215_0008Puteți vizualiza clipul accesând acest link:

http://www.redbull.com/ro/ro/skateboarding/stories/1331770271248/video-check-in-closed-now-sk8-boarding

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Viena, o capitală și 5 târguri de Crăciun ca în poveștile cu prinți și prințese

Dacă nu te-ai bucurat încă de experiența unei vacanțe în perioada târgurilor de Crăciun, oferă-ți un city break la Viena! Găsești aici nu unul, ci cinci astfel de locuri de

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Vapoarele-simbol ale Constanței, transformate în opere de artă urbană

În doar trei săptămâni, în cursul lunii mai, patru vapoare simbol din Constanța au fost transformate de către 20 de voluntari și poartă acum pe carenele lor creațiile a patru

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

24 ianuarie, momentul Unirii, în Iași și Focșani

Anul acesta, 24 ianuarie este într-o zi de sâmbătă, așadar vom avea timp să călătorim și să ne amintim de Unirea Principatelor Române sub Alexandru Ioan Cuza de acum 156

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!