Avion de hârtie? Nuuu! Dronă

”Nu știai că poți să zbori în avioane de hârtieee…” spune una din cele mai draguțe melodii din ultima vreme, așa că zis și făcut! Am trecut dincolo de metafora din cântec și am căutat un astfel de avion, ca să îl transformăm în distracția vacanței de vară. Și l-am găsit! Nu poate duce el chiar un om, dar un mesaj la fata sau băiatul care-ți place, da.

Cine nu s-a jucat măcar o dată cu un avion de hârtie? Sigur, nu toți știm să le construim ca să zboare cum trebuie si să reziste la impactul cu peretele, dar se găsesc tot timpul prieteni care se pricep mai bine. Dar nici nu vrem să vă învățăm să construiți unul! Vă arătăm însă unele gata făcute rezistente și cumva… deștepte. Parcă inspirați de melodia Andrei și a lui Shift, cei de la Kickstarter au pus în practică o super-idee și au creat avioane de hârtie controlabile prin dispozitive smart! Kit-ul Avion PowerUp, care costă 240 de lei pe smuff.ro, îți oferă un mecanism ce poate fi montat pe un model de avion preferat de tine ce se conectează la orice dispozitiv smart oferindu-ți controlul asupra unui gadget inovativ. Sigur, dacă vrei să scape întreg nu trebuie să-l trimiți în părul blondei care îți face cu ochiul, chiar dacă primesti 5 template-uri de avioane în kit! În cel mai rău caz îl poți folosi pentru a-i trimite un bilet colegei de clasă din prima bancă. Tot ce trebuie să faci este să montezi modulul inteligent pe avion și să te conectezi prin Bluetooth la noul tău gadget preferat. Apoi aplicația de pe smartphone îți va da controlul absolut asupra acestei jucării clasice transformată în dronă.

Specificații:

– Avion de hârtie smart;

– Compatibilitate: se conectează prin Bluetooth la toate dispozitivele cu iOs și Android;

– Aplicații gratuite și intuitive;

– Design durabil, crash-proof;

– Zbor de 10 minute la o singură încărcare;

– Se încarcă prin microUSB;

– Raza de 55 de metri;

– Tehnologie ZborAssist.

 

Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Tehnologie 0 Comments

Patru fotografi îți vând câteva trucuri ca să obții cele mai bune cadre de iarnă

Ne-am obișnuit să imortalizăm în fotografii cam orice, cu camera DSLR sau direct cu telefonul. Însă iarna e nevoie să respectăm câteva reguli speciale, pentru că apar situații pe care

De vazut & savurat 0 Comments

Casa Experimentelor, locul unde știinţa se joacă. Pentru curioși de la 3 la 99 de ani

Bănuiesc că, în momentul ăsta, în mintea ta, știința și distracția n-au cum să meargă mână în mână. O să-mi spui că cele două sunt ca apa și uleiul, că

Tehnologie 0 Comments

Scapă de răul de transport fără medicamente! Află cum e posibil!

Știi acea stare de rău și greață care apare după un drum cu mașina, cu avionul, cu autocarul sau pe parcursul unei croaziere, și care afectează oameni de toate vârstele?

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta