Învață meserie pe repede-înainte!

Învață meserie pe repede-înainte!

Ca să scriu un text bunicel, cât de cât, mi se părea că toate planetele trebuie să se alinieze. Eu să fiu zen, creionul să fie bine ascuțit, iar camera să fie luminoasă. Ana Maria Ciobanu mi-a demonstrat la cursul de „Creative Writing” de la Școala Media FEM că se poate și altfel.

Cine mai are vreme de așteptat inspirația? Când ți se spune: „Conturați un personaj! Aveți 15 minute la dispoziție” te apuci să scrii, că doar n-o să fii singura care să spună: „Doamna, eu n-am avut inspirație!”. Dar cumva, de undeva, ideile vin și cuvintele se leagă frumos între ele. O fi de la toate trucurile pe care ni le-a vândut Ana Maria și care fac cât un semestru întreg de facultate.

Mai mult ca sigur! Iar lucrurile stau la fel și când exersezi să devii un bun redactor, să înveți să faci un machiaj demn de o prezentatoare TV, să editezi imagini și să faci reportaje TV.

Iar experiența ultimelor promoții a dovedit că profesorii Școlii MediaFEM sunt dascăli respectați, cu experiență academică, dar și în spațiul mass-media, iar cursurile sunt autorizate și se finalizează cu certificate recunoscute la nivel european. Dacă ți-am făcut poftă de învățătură, cere detalii la adresa: mediafem@blockbustermedia.ro sau intră pe www.mediafem.ro. Sau, după cum spun cei care investesc suflet în această școală, ”Fii cursant MEDIA FEM – ȘCOALA NAȚIONALĂ DE JURNALISM. Înscrie-te, învață și fii ce vrei tu să fii!”.

 

Iată ce cursuri poți face

Te poți înscrie la oricare dintre cursurile de cameraman-fotoreporter, reporter, redactor, editor imagine ale Școlii Media FEM, singura școală independentă de jurnalism aplicat din România. Iar dacă chiar îți place să înveți, vei avea de unde alege, pentru că în fiecare serie, oferta școlii cuprinde propuneri noi de cursuri, workshopuri și seminarii. Poți alege: cursuri de specializare pentru regizori emisie; cursuri de specializare pentru editori și producători TV; tehnici de redactare creativă: storytelling, creative writing, copywriting; workshopuri de media relations; cursuri de graphic design/art directing; cursuri de sound design; cursuri de make-up și coafură.

Oana Racheleanu

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Tehnologie 0 Comments

O aplicație îți transformă pozele de vacanță din telefonul mobil, în cărți poștale

Dacă una dintre pasiunile tale este călătoritul, atunci trebuie neapărat să-ți descarci aplicația Felicitaro. Florin Blejan, românul care a creat-o, te ajută să îi bucuri și pe cei rămași acasă

Tehnologie 0 Comments

Avion de hârtie? Nuuu! Dronă

”Nu știai că poți să zbori în avioane de hârtieee…” spune una din cele mai draguțe melodii din ultima vreme, așa că zis și făcut! Am trecut dincolo de metafora

De vazut & savurat 0 Comments

Casa Experimentelor, locul unde știinţa se joacă. Pentru curioși de la 3 la 99 de ani

Bănuiesc că, în momentul ăsta, în mintea ta, știința și distracția n-au cum să meargă mână în mână. O să-mi spui că cele două sunt ca apa și uleiul, că

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta