Învață meserie pe repede-înainte!

Învață meserie pe repede-înainte!

Ca să scriu un text bunicel, cât de cât, mi se părea că toate planetele trebuie să se alinieze. Eu să fiu zen, creionul să fie bine ascuțit, iar camera să fie luminoasă. Ana Maria Ciobanu mi-a demonstrat la cursul de „Creative Writing” de la Școala Media FEM că se poate și altfel.

Cine mai are vreme de așteptat inspirația? Când ți se spune: „Conturați un personaj! Aveți 15 minute la dispoziție” te apuci să scrii, că doar n-o să fii singura care să spună: „Doamna, eu n-am avut inspirație!”. Dar cumva, de undeva, ideile vin și cuvintele se leagă frumos între ele. O fi de la toate trucurile pe care ni le-a vândut Ana Maria și care fac cât un semestru întreg de facultate.

Mai mult ca sigur! Iar lucrurile stau la fel și când exersezi să devii un bun redactor, să înveți să faci un machiaj demn de o prezentatoare TV, să editezi imagini și să faci reportaje TV.

Iar experiența ultimelor promoții a dovedit că profesorii Școlii MediaFEM sunt dascăli respectați, cu experiență academică, dar și în spațiul mass-media, iar cursurile sunt autorizate și se finalizează cu certificate recunoscute la nivel european. Dacă ți-am făcut poftă de învățătură, cere detalii la adresa: mediafem@blockbustermedia.ro sau intră pe www.mediafem.ro. Sau, după cum spun cei care investesc suflet în această școală, ”Fii cursant MEDIA FEM – ȘCOALA NAȚIONALĂ DE JURNALISM. Înscrie-te, învață și fii ce vrei tu să fii!”.

 

Iată ce cursuri poți face

Te poți înscrie la oricare dintre cursurile de cameraman-fotoreporter, reporter, redactor, editor imagine ale Școlii Media FEM, singura școală independentă de jurnalism aplicat din România. Iar dacă chiar îți place să înveți, vei avea de unde alege, pentru că în fiecare serie, oferta școlii cuprinde propuneri noi de cursuri, workshopuri și seminarii. Poți alege: cursuri de specializare pentru regizori emisie; cursuri de specializare pentru editori și producători TV; tehnici de redactare creativă: storytelling, creative writing, copywriting; workshopuri de media relations; cursuri de graphic design/art directing; cursuri de sound design; cursuri de make-up și coafură.

Oana Racheleanu

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Tehnologie 0 Comments

Au fost gunoaie, dar uite ce umbre fac! Una este mai celebră decât alta

Cuvânt lângă cuvânt, sunet lângă sunet, apă și lut, pensulă și culori, sârme și aluminiu, din orice se poate naște arta. Triantafyllos Vaitsis din Grecia construiește obiecte abstracte care capătă

Tehnologie 0 Comments

Fii profi cu aparat foto de amator!

Avem camere digitale de buzunar, dar ne plângem că nu sunt destul de bune și că trebuie schimbate. Adevărul e însă, că nici pe acestea nu reușim să le folosim

Tehnologie 0 Comments

Viitorul călătoriilor e science fiction

Te poți plimba prin cele mai mari muzee ale lumii, poți vizita orașe și ținuturi îndepărtate, poți conduce cei mai rapizi bolizi, poți simți adrenalină în cele mai aventuroase montagne-rousse

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!