Botez Grandios(a) la Marea Nordului. Află ce vedete din România au fost acolo!

Sophia Loren a tăiat panglica inaugurală a vasului

Cel mai nou vas de croazieră al MSC, Grandiosa, lansat la apă pe 9 noiembrie, în cadrul unei ceremonii grandioase programate în portul german Hamburg, a fost „botezat” de marea actriță Sophia Loren, căreia i-a revenit sarcina de a tăia panglica inaugurală. La ceremonie au fost prezente, din partea operatoului român cruisehub.ro și trei vedete din România: Monica Anghel, Jojo și Adina Halas.

Grandiosa dispune de cel mai mare ecran led existent pe un vas de croazieră

MSC Grandiosa este cel mai nou vas-fanion al companiei și unul din cele mai avansate la capitolul ecologic. Potrivit oficialilor MSC, nava reprezintă un angajament asumat al companiei, pe termen lung, în privința protejării mărilor și respectării comunităților în care ajunge.

Vasul, lansat la apă pe 9 noiembrie, în cadrul unei ceremonii grandioase programate în portul germaan Hamburg, a fost „botezat” de marea actriță Sophia Loren, căreia i-a revenit sarcina de a tăia panglica inaugurală. După acest eveniment, Grandiosa va petrece iarna navigând în Mediterana.

De la stânga: Monica Gheorghiu, Monica Anghel, Jojo- ătălina Grama și Adina Halas

Turism Club, prin editorul Monica Gheorghiu a fost martor la eveniment, alături de artistele și vedetele TV Monica Anghel, Jojo și Adina Halas, cu susținerea cruisehub.ro.

Scara din cristale Swarovsky a fost bijuteria vasului

Raportat la dotările clasei Meraviglia, MSC Grandiosa oferă chiar mai mult spațiu public decât navele sale surori, împreună cu o serie de inovații interesante pe care orice turist va fi încântat să le descopere. Designul interior este unul elegant, studiat și adaptat în detaliu, astfel încât să deschidă perspective complet noi pentru pasageri, precum o scară unică din cristale Swaroski sau cel mai lung ecran LED din câte există pe astfel de nave, care acoperă, ca o cupolă, întreaga promenadă interioară a vasului.

Nici la capitolul divertisment nu face economie Grandiosa. Pe lângă serile de teatru, de clubbing și de promenadă sau diverse alte activități, turiștii vor avea ocazia să se bucure de două spectacole concepute special pentru MSC Grandiosa, de Cirque du Soleil. Show-ul de energie și culoare are loc într-un salon de înaltă tehnologie, iar în cursul acestuia spectatorii se pot bucura de o experiență culinară incredibilă.«

Puteți vedea întreg filmul evenimentului aici: https://vimeo.com/372337636

MSC Grandiosa

E echipată cu sisteme performante antipoluare

În plus față de un sistem hibrid „cu buclă închisă” de curățare a gazelor de eșapament (EGCS) care reduce emisiile de sulf ale navelor cu 97%, MSC Grandiosa va fi, de asemenea, prima navă MSC Cruises care prezintă un selectiv sistem de reducere catalitică (SCR), care ajută la reducerea oxidului de azot cu 80 la sută. Toate celelalte nave MSC Cruises care sunt în curs de construcție prezintă tehnologia SCR, inclusiv nava soră a MSC Grandiosa, MSC Virtuosa, care va intra în funcțiune în octombrie 2020, precum și MSC Litoral, în prezent în construcție la Fincantieri.

Autor: Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

La pas prin lume 0 Comments

Reţetele străvechi ale călugărilor de pe Muntele Athos la Bucureşti

Bucătăria Muntelui Ahos este unică în lume, cu preparate mereu proaspete, în care predomină preferinţa pentru vegetale, peşte şi fructe de mare. Călugării gătesc încă folosind foc de lemne, în

La pas prin lume 0 Comments

9 aprilie – ziua Deltei Dunării, la Comisia Europeană

Pe 9 aprilie au avut loc, la Bruxelles, două evenimente dedicate Deltei Dunării, la sediul Comisiei Europene, organizate de Cabinetul comisarului european Dacian Cioloș, cu sprijinul Asociației „Ivan Patzaichin –

La pas prin lume 0 Comments

Meditație în Macedonia – locul perfect pentru relaxare

M-am întâlnit recent cu o prietenă, genul workaholic, care de dimineața până seara se află cu telefonul în mână, cu ochii în laptop și își notează mereu câte ceva în

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!