Comunicat de presă, OCTOMBRIE 2021

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA

PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE

Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19

Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

PR & MARKETING MG SRL, cu sediul în MUNICIPIUL BUCUREŞTI, Strada Constantin Brâncuşi, Nr. 1 , telefon 0722281622, , înregistrată sub nr. J40/16800/2016 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF RO36865500, reprezentată legal prin STELUTA GHEORGHIU anunta finalizarea implementarii in cadrul Contractului de finantare Nr. Nr. M2-7557 din 06-04-2021 pentru proiectul cu titlul ”Grant M2” proiect nr RUE 7557 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 06.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit i continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii preva uți la art. 3, a caror activitate a fost afectata  direct sau indirect de raspandirea virusului SARS-CoV-2 sau a caror  activitate  a  fost  interzisa  prin  ordonanțe  militare  pe  perioada  starii  de  urgenta  sau îngradite pe perioada starii de alerta.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 124,419.42 RON (valoarea totala) din care :

Grant =108,190.80 RON Cofinanțare = 16,228.62 RON

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact: STELUTA GHEORGHIU

E-mail : monica.gheorghiu@turismclub.ro

Telefon : 0722281622

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Special 0 Comments

Nava-fanion a Greenpeace vine în România. Rainbow Warrior dă alarma schimbărilor climatice

Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, vine în România în perioada 29 mai – 2 iunie, pentru a semnala legătura dintre modul în care producem energie în prezent și modificarea climei

Special 0 Comments

Scapă de răul de transport fără medicamente! Află cum e posibil!

Știi acea stare de rău și greață care apare după un drum cu mașina, cu avionul, cu autocarul sau pe parcursul unei croaziere, și care afectează oameni de toate vârstele?

10 teme noi pentru bradul de Crăciun și Sărbători de poveste

Tendințele din modă dau tonul și în materie de decorațiuni de Crăciun, iar dacă ținem cont de diversitatea de pe podiumuri, e ușor de înțeles de ce avem atâtea

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta