Hai să vezi Bucureștiul de la 63 de metri înălțime!

Hai să vezi Bucureștiul de la 63 de metri înălțime!

roataDupă luni de așteptare și de pregătiri, s-a deschis cel mai mare parc de distracţii din Capitală. Dotat cu echipamente nou-nouțe, Parcul Tei poate concura, cel puțin în privința roții uriașe, de 63 de metri, cu celebrul parc de distracții vienez, Prater.

Un Roller Coaster impresionant, o Roată Uriaşă, o Casă a Groazei, cu lanțuri și căluți ca în povești, spații de joacă gonflabile și maşini electrice și-au găsit locul în Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei. Iar distracția nu este doar pentru copii, ci și pentru adulții dornici de adrenalină și de fotografii cu Bucureștiul, de la mare înălțime.

Dacă cei peste 60 de metri ai roții gigantice te sperie, află că nu ai nici un motiv de panică. Roata este dotată cu 44 de cabine închise a câte 6 locuri, în care vei avea parte de temperaturi plăcute chiar și în zilele caniculare, fiind dotate cu sistem de aer condiționat. În plus, nici viteza nu este de speriat, ci e setată astfel încât amatorii de distracții să poată face suficiente fotografii de la înălțime.

13174166_10154826407813574_5933881220657078622_n

Pentru cei care preferă să se tamponeze cu mașinile electrice, în imediata vecinătate a roții se află platforma electrică. Ceva mai sus, pe aleea principală, amatorii de adrenalină au la dispoziție Roller Coaster-ul, iar fanii filmelor de groază, Horror House.

lanturiCei care nu amețesc se pot da de câte ori vor în Lanțuri, însă trebuie să fie pregătiți pentru viteză, deoarece echipamentul este cu mult peste cele folosite în bâlciurile de odinioară. Se găsesc însă și echipamente mai prietenoase cu cei mai mici. Cele mai simpatice sunt roata cu umbreluțe sau caruselul căluților.

13092097_10154826407448574_6494828866983553972_nRoller Coaster-ul este unic în România şi este cel mai mare. Are 20,5 metri înălţime şi un traseu de 400 de metri. Tehnologia folosită la tot ce vedeţi în acest parc nu e mai veche de doi ani. De toate aparatele se ocupă 60 de angajaţi, care au avut 220 de ore de instructaj practic şi 60 de ore de teorie”, aflăm de la Alin Constantinescu, responsabil cu securitatea şi verificarea tehnică a instalaţiilor.«

Autor: Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Turist in Romania 0 Comments

Noi reduceri de la TAP Portugal!

Știm că primăvara aduce cu sine un apetit crescut pentru planificarea vacanțelor! Așadar, între 13 și 26 martie, faceți-vă rezervări pe flytap.com și economisiți la prețul biletului de avion.

Turist in Romania 1Comments

Muzeul Tradiţiei Aulice de la Palatul Mogoşoaia

Construit de domnitorul Constantin Brâncoveanu, transformat de otomani în han, răscumpărat, devastat de multe ori, ajuns la familia Bibescu, naţionalizat de comunişti, pentru ca azi să fie o atracţie pentru

Turist in Romania 0 Comments

Succesul e… molipsitor!

Gala Fondurilor Structurale – Povestea a ajuns la final. Personajele principale pornesc în noi aventuri „Am vrut să văd oameni care au avut un impact major în viitorul comunităților lor,

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta