(P) Welness respirator în stațiunea copiilor și a plămânilor sănătoși

(P) Welness respirator în stațiunea copiilor și a plămânilor sănătoși

Viața este aspirație, dar mai întâi are nevoie de INSPIRAȚIE și EXPIRAȚIE. Senzație de sufocare? Nod în gât? Iritație, bronșite, amigdalite, TBC, bronșiolite, ASTM? Și lista poate continua. Dacă și TU sau COPILUL TĂU vă confruntați cu efectele acestor boli din sfera pulmonară și ORL, atunci luați aminte.
Spuneți STOP și haideți la tratament!
Alegeți o cură de WELNESS RESPIRATOR în STAȚIUNEA COPIILOR/ PLĂMÂNILOR SĂNĂTOȘI. Plătiți 1310 de lei/ loc in camera dubla, și vă recăpătați SĂNĂTATEA.
Ce primiți concret?
5 zile de TRATAMENT INDIVIDUALIZAT & CAZARE & MASĂ.
Începi cu o consultație medicală personalizată pentru determinarea gradului de dispnee și fatigabilitate, ai apoi un PLAN de TRATAMENT UNIC, bazat pe 4 terapii vindecătoare de electroterapie, magnetoterapie cu efecte bronhodilatatorii, inhaloterapia cu ape minerale sulfuroase și iodurate, KT respiratorie, cură de teren. Se adaugă DEMIPENSIUNE, ACCES la piscine, saune și o TERAPIE DE RELAXARE în DAR – un drenaj limfatic.
BONUS?
Plămâni sănătoși și o RESPIRAȚIE UȘOARĂ!

Rezervări la palace@băilegovora.ro
Tel. 0250770550, 0250770070

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Util in vacanta 0 Comments

Atenție la temperaturile scăzute! 7 afecțiuni ale coloanei sunt agravate de frig

Când e vorba de probleme ale coloanei vertebrale, nu lăsați nimic la voia întâmplării, mai ales când temperaturile exterioare scad! Potrivit dr. Mihaela Parnia (foto), specialist în recuperare medicală la

Sanatate 0 Comments

Cum ne pregătim pielea pentru vacanță

Așteptăm vara, vacanța, zilele cu soare, dar nu trebuie să uităm că pielea noastră are nevoie de pregătire înainte de a fi expusă pe plajă iar cea mai bună pregătire

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta