Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!

Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.

Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.

Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!

360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.

Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

La Londra, petrecem Sărbătorile în stil victorian

Sfârșitul anului 2015 ne găsește puțin mai triști și poate că mai responsabili. Dar optimismul și încrederea în victoria binelui asupra răului nu trebuie să ne părăsească, mai ales că

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Serbările Zăpezii la Vatra Dornei

În perioada 13 Februarie – 1 martie 2015, Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei organizează o nouă ediţie a “Serbărilor Zăpezii”, a 32-a, care se va desfăşura trei weekenduri consecutive, scena urmând

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Traditii si Flori de Sarbatori, in Parcul Cismigiu

In perioada 4 – 13 aprilie 2015, in Parcul Cismigiu are loc evenimentul "Traditii si Flori de Sarbatori". Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie Arta si Traditie,

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta