Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de epocă La Historia de Sudamerica

Revelion de bon-ton La Historia! Vino să strălucești în această seară specială, elegantă, fermecătoare, pentru anul 2015!

Meniul sofisticat și în același timp foarte rafinat conține ruladă de pui cu legume și mozzarella, tartă cu icre, frigărui de mozzarella și roșii cherry, butterfish cu crustă de ierburi aromate și garnitură de cartofi nature, baby carrot, broccoli și sos de portocală. Felul principal va fi cu adevărat special: pulpă de rață și mușchiuleț de porc, cu turnuleț de piure gratinat cu parmezan, și, cu siguranță, va fi fi deliciul serii.

Restaurantul La Historia oferă în seara de Revelion Open Bar. Nu vor lipsi vinurile Caloian Savignon Blanc, Caloian Fetească Neagră, Caloian Rose, dar nici Campari, Cinzano, vodkă Smirnoff, whiskey Johnnie Walker Red, J&B, bere Stella Artois și Beck’s, precum și sucuri naturale.

Evident, oricine va fi oaspete de Revelion La Historia va avea parte și de o cupă de șampanie!

360 de lei de persoană, 10% discount pentru grupuri.

Rezervări și detalii meniu, la acest număr de telefon: 0722 626 043.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Dana Săvuică trăiește și călătorește inteligent

Joi, 10 septembrie, s-a desfasurat a treia editie a conferintei „Traieste Inteligent” sustinuta de Dana Savuica. Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

România din inima ta, pe Caraiman

Astăzi, marele naist român Nicolae Voiculeț a anunțat printr-o conferință de presă încheierea seriei de concerte „România din inima ta„ prin concertul extraordinar de la Crucea Eroilor Neamului de pe

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

Targul de Turism al Bucovinei, Editia a II-a, 12 – 14 octombrie 2012

Consliul Judetean Suceava in pateneriat cu Camera de Comert si Industrie Suceava, asociatiile profesionale de turism din judet si alti factori implicati in domeniu, organizeaza in perioada 12-14 octombrie 2012

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta