TAL Aviation operează fără restricții începând din 10 martie

TAL Aviation operează fără restricții începând din 10 martie

Flota companiei SriLankan Airlines ce cuprinde avioane de tip A330-300 (ALL, ALM & ALN)  operează fără restricții pe zborurile către Londra și toate celelalte destinații europene începând cu 10 martie 2015 până la sfârșitul sezonului de vară 2015. 

Aceștia oferă tarife atractive către Colombo, cu SriLankan Airlines de la: 719 euro*

* tarif dus intors, taxe incluse cu QR via DOH

Compania reamintește că:

– tarifele sunt publicate în CRS-uri

– se pot oferi tarife cu plecare din București spre întreaga rețea de destinații UL via LON/ROM/DOH

* Pentru BA via LON – RBD este L
* Pentru AZ via ROM – RBD este R
* Pentru QR via DOH – RBD este L

Pentru informații și detalii suplimentare puteți contacta TAL Aviation

TAL Aviation
GSA SriLankan Airlines in Romania
Tel: 021 307 91 75 / 021 315 13 59
Email: sales@talaviation.ro
contact@talaviation.ro
ticketing@talaviation.ro

TAL Aviation a fost înfiinţată în 1987 de către Gideon Thaler, un veteran de aviaţie şi industrie aviatică, şi este în prezent una dintre cele mai importante şi cele mai dinamice companii aeriene GSA de pe piaţă.

TAL Aviation operează o companie aeriană de pasageri, o divizie cargo, precum şi o divizie de servicii de turism, o divizie de turism local şi o divizie de turism extern.

 

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Vacante active 0 Comments

Aici găsești vară chiar și… toamna

Dacă vrei soare, nu e timpul trecut. Încearcă una din plajele de la Marea Mediterană sau de la Adriatică Și ce dacă a venit toamna la noi! Mai sunt locuri

La pas prin lume 0 Comments

Cinque Terre sau Cinci Pământuri binecuvântate

Știi fotografiile acelea senzaționale cu multe locuințe colorate, suprapuse ca într-o pictură de milioane, pe malul unei ape turcoaz? Vorbim de Cinque Terre sau cele Cinci Pământuri, o porțiune mică

La pas prin lume 0 Comments

Heuriger, tradiția vienezilor de a se bucura toamna de vinul nou

Heuriger este o tradiție de mai bine de 230 de ani, care încă se mai păstrează în satele de lângă Viena. Toamna, timp de două săptămâni, fiecare producător local își

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!