Adelina Pestrițu a petrecut o săptămână în Malta, Insula de miere

Adelina Pestrițu a petrecut o săptămână în Malta, Insula de miere

S-ar întoarce oricând în Laguna Albastră și n-ar refuza nicicând un sandviș maltez cu pâine prăjită, ulei de măsline, bulion dulce și condimente mediteraneene, ne-a mărturisit Adelina Pestrițu, vlogger EDA video blog, model, fashion addict si fondator www.edamagazine.ro, după ce a revenit din vacanța petrecută, pentru al doilea an consecutiv, în Malta.

Frumoasa brunetă spune că a petrecut o săptămână de vis în arhipelagul maltez, alături de prieteni vechi și noi, prin intermediul agenției Malta Travel. ”Mi-a plăcut că am fost alături de prieteni, că am avut ocazia să-l cunosc astfel pe domnul Gheorghe Turda, care m-a cucerit iremediabil cu cântecele populare cântate cu așa dragoste. M-am distrat și în același timp m-am delectat cu peisaje minunate, cu mâncăruri delicioase și cu momente relaxante și plăcute între prieteni”, povestește Adelina.

Dacă ar fi să facă un top al celor mai frumoase locuri pe care le-a văzut în Malta, acesta ar arăta așa: pe primul loc, Laguna Albastră, urmată de Mdina, orașul tăcut, de Capitala Valetta, de Citadella din Gozo și de Templele Megalitice.

Vedeta a profitat din plin de călătorie pentru a-și ține permanent la curent fanii, în privința locurilor pe care le-a văzut și lucrurilor care i-au plăcut. ”După cum știți, tocmai ce am lansat un proiect de Travel, prin care îmi țin la curent prietenii virtuali cu sfaturi, recomandări, povești, dar și cu imagini fabuloase din toate colțurile lumii. Pe profilul de Instagram Travel_with_adelina, dar și pe celelalte rețele de socializare, le-am arătat oamenilor care mă urmăresc cât de frumoasă este Malta și de ce am revenit aici pentru a două oară, în doi ani consecutivi. Este un loc plin de romantism, un loc melancolic și o destinație nemaipomenită pentru o vacanță de vis. Mi-am propus ca în vacanță de anul acesta să mă axez mai mult pe partea culinară. Și am reușit. Am descoperit multe feluri de mâncare care mi-au fost pe plac”, s-a destăinuit Adelina Pestrițu.

Mâncarea ei favorită din Malta nu a fost însă vreunul din preparatele sofisticate pe care le-a testat, ci o gustare tradițională cu pâine prăjită, unsă cu ulei de măsline, cu un fel de bulion preparat de localnici și condimentată, despre care spune că ”are un gust dulce și plăcut”.

”Dacă ar fi să spun într-o frază ce am învățat din această călătorie, aș zice așa: o vacanță de vis nu este întotdeauna una pentru care ai plătit mulți bani, ci mai degrabă una bine aleasă”, spune vedeta, care la câteva zile după întoarcerea din Malta a ”fugit” încă o săptămână în vacanță, de această dată în Tailanda.

Și pentru că un proiect de travel face poftă de călătorii, modelul se gândește deja la următoarele vacanțe. ”Îmi doresc să revin în America, după care mi-ar plăcea să plec în Filipine. Mi-am propus că până la vârsta de 45 de ani să bifez multe destinații la care visez. Lista este lungă, iar timpul se grăbește”, conchide Adelina.

De ce doar până la 45 și ce o face să creadă că timpul se grăbește, n-am mai întrebat-o. Cu siguranță însă, va lămuri lucrurile în anii ce vor veni și în poveștile de călătorie pe care ni le va tot spune până atunci. «

Autor: Corina Rob

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

La pas prin lume 0 Comments

Cinci trasee de mountain biking în Europa de încercat

Mersul pe bicicletă este un mod plăcut şi activ de a-ţi petrece concediul, dar şi de a te întoarce acasă cu o condiţie fizică de invidiat. Europa are cele mai

La pas prin lume 0 Comments

Au sărit de la 30 de metri, în râul cu crocodili

Situată la granița dintre  Zimbabwe și Zambia, Cascada Victoria – una din cele mai înalte cascade din lume – este un obiectiv pe care nu ar trebui să îl ratezi

La pas prin lume 0 Comments

Pregătește masca, Italia e gata pentru cea mai tare petrecere din Europa!

  Dacă ai visat să vezi spectacolul venețian la el acasă, nu doar la televizor sau pe internet, ai timp să-ți organizezi vacanța la Veneția, între 27 ianuarie și 13

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!

Spune parerea ta