Atunci când pornim la drum
Citiţi, citiţi şi… documentaţi-vă. Acesta ar fi principalul lucru de făcut atunci când porniţi către o destinaţie foarte îndepărtată şi care vă va solicita fizic. Să luăm ca exemplu o expediţie pe un gheţar 🙂 sau o escapadă la munte, pentru schi, snowboarding sau săniuș – vă va pune muşchii la încercare, așadar antrenaţi-vă şi faceţi-vă analize medicale care să vă arate clar starea de sănătate.
O lipsă de calciu nebăgată în seamă v-ar putea da mari bătăi de cap în timpul unei călătorii în care trebuie să menţineţi ritmul stabilit de ghid. Şi dacă tot vorbeam despre citit, pe lângă caracteristicile locului în care veţi merge, căutaţi să aflaţi şi despre bucătăria locală, istoria zonei, climă şi obiceiuri. Cu siguranţă că oricât veţi citi, tot vor rămâne o mulţime de lucruri noi pe care le veţi avea de descoperit. Blogurile călătorilor pasionați sunt o foarte bună sursă de informare, iar o serie de site-uri dedicate turismului preiau opiniile turiștilor și le redau ca atare. Vacanță plăcută!
Despre Autor
S-ar putea sa iti placa
Cele mai bune ape termale
In Romania exista in prezent circa 160 de statiuni cu potential balnear, 60 dintre acestea fiind ‘exploatate’ pentru tratament si recreere. Apele minerale romanesti, cu un continut variabil de saruri,
Călătorii în țări străine pentru evadarea dintr-un escape room
Turismul poate căpăta diverse nume, în funcție de scopul călătoriei. Știm deja despre turismul medical, turismul religios, turism montan, ba chiar și turism de poker. Acum se formează, încet, încet,
O modalitate mai ciudată de a ambala cadourile: în pungile pentru vomitat din avion
Poate că nici n-ai remarcat pungile pe care le găsești pe scaunul din față, în avion, dacă nu ești genul căruia să i se facă rău într-o astfel de călătorie.
0 Comments
Niciun comentariu inca!
Poti fi primul care comenteaza articolul!