O modalitate mai ciudată de a ambala cadourile: în pungile pentru vomitat din avion

O modalitate mai ciudată de a ambala cadourile: în pungile pentru vomitat din avion

Poate că nici n-ai remarcat pungile pe care le găsești pe scaunul din față, în avion, dacă nu ești genul căruia să i se facă rău într-o astfel de călătorie. Sau poate doar le-ai dat la o parte, ca să iei catalogul companiei de zbor. Pentru Georgeta ele au altă valoare. Le oferă celor apropiați, în loc de ambalaj pentru cadourile pe care le aduce din deplasări.

Georgeta Petrovici este din Timișoara și este văzută de cei din jur, după cum spune, ca o persoană care leagă altfel lucrurile. De exemplu, oferă cadouri în pungile pentru vomitat care se găsesc în avioane.

A continuat de atunci să folosească aceste pungi ca ambalaj de cadouri. A oferit până acum câteva zeci, dar nu a avut niciodată parte de o reacție negativă.

O modalitate mai ciudată de a ambala cadourile: în pungile pentru vomitat din avion „E totuși o pungă cu un scop foarte bine definit. Gândul în sine, referitor la ce folosește ea de fapt,  nu e neapărat confortabil. Și totuși sunt oameni care au rău de avion, dar sunt alții care, culmea, din varii motive, nu au zburat niciodată cu avionul. Și atunci ambalajul ăsta e cu atât mai «prețios». Până la urmă ambalajul în sine devine un cadou”, a mai spus tânăra.

Primele pungi pe care le-a folosit pentru ambalat cadouri au fost de la Turkish Airlines, apoi a continuat să adune câteva din toate avioanele cu care a călătorit. Mai mult de atât, le cere câte un astfel de mic suvenir tuturor prietenilor, amicilor sau cunoștințelor despre care știe că zboară cu avionul. Spune că cele mai spectaculoase au fost cele din Asia – Thailanda, China și Africa.

„Am avut unele dintr-o țară nordică, ce aveau pe ele semnalată o grilă, astfel încât să poți stabili, în funcție de cantitatea de… vomă, cât de rău ți-a fost. Am decis instant că sunt potrivite pentru «momentul acela» de după un party grozav, când nu mai știi de tine și faci «urât», așa c-au ajuns la niște băieți”, povestește Georgeta.

O modalitate mai ciudată de a ambala cadourile: în pungile pentru vomitat din avion Până acum, a strecurat în pungi de toate, de la conserve cu sirop de arțar sau caviar, bijuterii, o țestoasă de cristal, semințe de baobab, un cercel pe care l-a făcut singură, până la parfumuri și mănuși chirurgicale negre.

Georgeta nu face colecție de pungi căci „e un work in progress permanent. Cum vin așa pleacă mai departe”, dar spune că cele mai interesante din cele pe care le-a avut au fost unele de pe avioanele care operau curse interne în diverse țări.

De obicei, persoanele care primesc un astfel de ambalaj de la ea zâmbesc. „Nu ai de ce să nu zâmbești. Ar fi interesant de văzut ce fac ei mai departe cu pungile. Poate pun sandvișul copilului în ea”, spune timișoreanca curioasă.

 „E un ambalaj simplu și la obiect. A devenit, într-un fel, «semnătura» mea. Cel mai mult îmi place fața pe care o face primitorul când se trezește în mână cu o pungă de vomitat cu ceva în ea. În primă fază nu înțelege de ce. «Ce e cu asta?» e întrebarea pe care am auzit-o aproape de fiecare dată”, a mai povestit Georgeta pentru Turism Club.

Pentru că numărul de călătorii pe care le face nu este chiar pe măsura necesarului de cadouri, Georgeta are nevoie permanent de noi ambalaje. Dacă vreți să îi faceți o surpriză, strângeți câteva pungi din avioanele cu care călătoriți și apoi scrieți-ne pe pagina de Facebook a ziarului pentru a vă pune în legătură. O veți face pe ea fericită, dar mai ales pe cei care vor primi cadourile într-o astfel de pungă mai… neobișnuită.

Despre Autor

S-ar putea sa iti placa

Sanatate 0 Comments

Atenție la temperaturile scăzute! 7 afecțiuni ale coloanei sunt agravate de frig

Când e vorba de probleme ale coloanei vertebrale, nu lăsați nimic la voia întâmplării, mai ales când temperaturile exterioare scad! Potrivit dr. Mihaela Parnia (foto), specialist în recuperare medicală la

EVENIMENTELE LUNII 0 Comments

50 de cai înscriși la Cupa României la Dresaj

În perioada 14-16 august 2015 vor avea loc în Snagov, județul Ilfov, Cupa României la Dresaj și Cupa Steaua Bucureşti la Dresaj Seniori. Organizate de Clubul de Echitație Equestria, alături

Util in vacanta 0 Comments

Vei putea primi bani de la prieteni, prin…Facebook!

Facebook le face concurență băncilor la capitolul transfer de bani. Rețeaua le oferă deja utilizatorilor din SUA posibilitatea de a trimite bani prin aplicația Messenger, susține go4it.ro. Fără să perceapă

0 Comments

Niciun comentariu inca!

Poti fi primul care comenteaza articolul!